Onze service en diensten

Mobiele airco service.

Mobiele aircoservice bij u thuis of op locatie voor alle personenwagens, bedrijfswagens,vrachtwagens en mobiele kranen. Tevens bieden wij service aan chalets en recreatiewoningen op (vakantie)parken.

Airco bijvullen/afvullen

Als Uw airco minder koelt na van loop van tijd is de kans zeer aannemelijk dat uw systeem moet worden afgevuld. Alvorens wij afvullen doen wij een check op lekkage.

Airco onderhoudsbeurt

Periodiek onderhoud van uw airco systeem is net zo belangrijk als goed onderhoud aan uw auto. Met regelmatig onderhoud voorkomt u grotere slijtage en ongemak zoals nare luchtjes en gezondheidsklachten.

Airco afpersen/vacumeren

Met vacumeren zorgen wij ervoor dat uw systeem optimaal rouleert door middel van vocht en lucht onttrekking. Tevens persen wij uw systeem af voor het opsporen van lekkages of op nominale druk te zetten.

Verkoop airco systemen

Voor een nieuwe airconditioning kunt U ook bij ons terecht, wij bieden complete split-units airco`s aan van diverse topmerken incl. installatie en montage. zie ook onze aanbiedingen.

Verkoop airco onderdelen

Wij hebben een ruime keuze aan (auto)airconditioning onderdelen waaronder: compressor(pomp), condensor, verdamper, expansieventiel. leidingen, koppelingen en montage accessoires.

Om U zo snel mogelijk van dienst te zijn

Navigeer met de onderstaande knoppen